Hardware

In de Retailautomatisering is de hardware net zo belangrijk, en verdient net zoveel aandacht, als de software. Vooral op het gebied van de keuze van de juiste apparatuur is veel te winnen.

Ondanks dat bijvoorbeeld alle kassabon printers, of alle “All-in-One” POS systemen, of alle pinautomaten ogenschijnlijk op elkaar lijken, zijn er toch grote verschillen. Op het gebied van kwaliteit, storingsgevoeligheid, betrouwbaarheid, en zeker ook het stroomverbruik en de duurzaamheid, kunnen belangrijke kosten worden bespaard.

Uiteraard zal ook hier weer naar de juiste mix gezocht moeten worden van, enerzijds een uitstraling en een look & feel die in de winkel en bij de organisatie past, en anderzijds een goede degelijkheid, kwaliteit en duurzaamheid.

Ook op het gebied van de juiste hardwarekeuze heeft VZRX een jarenlange kennis en ervaring opgebouwd, om de gewenste ondersteuning te verlenen. Met de hulp van een netwerk van goede en betrouwbare merken, leveranciers en relaties ben ik in staat de juiste hardwareselectie te realiseren.

Additional information